Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

ROLAT OD KOKOSA SA KAFOM

Sastojci:

Crni fil

300 grama mlevenog keksa "pti ber"
200 grama šećera u prahu
2,5 rebra otopljene čokolade
1 šolja jake crne kafe (hladne)

Beli fil

100 grama margarina
100 grama šećera
4 kašike mleka
200 grama kokosa
Način pripreme:
Crni fil:
pomešati 300 grama mlevenog keksa sa 200 grama šećera u prahu, pa dodati 2,5 rebra otopljene čokolade i 1 šolju jake crne kafe (hladne).

Beli fil:
istopiti 100 grama margarina sa 100 grama šećera, 4 kašike mleka, pa dodati 200 grama kokosa.

Crni fil "razviti" na celofan (prethodno ga pokvasiti da se ne bi lepio), preko njega "razviti" beli fil, pa polako uvijati u rolat. Rolat staviti u frižider.
rolat sa kafom

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova