Očišćeno i oprano pile staviti u lonac i naliti hladnom vodom. Očistiti jednu vezu zeleni za supu,dodati je u lonac i kuvati je zajedno sa mesom dok ne bude potpuno mekano. Posoliti. Izvaditi meso kad omekša, supu ocediti
od zeleni,vratiti je nazad u lonac i ostaviti je na kraju štednjaka (na tihoj vatri). Pile staviti na dasku za meso,skinuti kožu,očistiti od kostiju i meso iseckati na sitne kockice. Iseći zelen na što sitnije kolutiće,dodati supi i sve prokuvati još 10-15 minuta.
od zeleni,vratiti je nazad u lonac i ostaviti je na kraju štednjaka (na tihoj vatri). Pile staviti na dasku za meso,skinuti kožu,očistiti od kostiju i meso iseckati na sitne kockice. Iseći zelen na što sitnije kolutiće,dodati supi i sve prokuvati još 10-15 minuta.
Нема коментара :
Постави коментар