Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PAŠTETA OD CELERA

Sastojci:

glavica celera,
1/8 l ulja,
malo struganog luka,
so, biber

Priprema:

Glavicu celera očistiti od lišća, dobro oprati i očistiti od spoljne kože. Skuvati ga u slanoj vodi dok bude mekan, a zatim ga ispasirati. U pasiran celer dodati ulje, strugan luk, so, biber i dobro promešati. Okolo ukrasiti kriškama limuna i kolutovima cvekle. Seći na štangle nožem prethodno umočenim u toplu vodu.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.