Sastojci:
Glavica kupusa, 1 crni luk, 1 sveža paprika, prstohvat kima, šoljica paradajza, so
Priprema:
Izdinstati glavicu crnog luka i u to dodati svežu seckanu papriku, pa i nju nekoliko puta okrenuti varjačom. Dodati glavicu svežeg kupusa. Naliti čašom vode i dodati prstohvat kima. Dinstati uz dodavanje vode ako je potrebno. Kupus posoliti i na kraju dodati malo paradajza. U kiseo kupus dodati malo izmrvljenog lorbera.
Glavica kupusa, 1 crni luk, 1 sveža paprika, prstohvat kima, šoljica paradajza, so
Priprema:
Izdinstati glavicu crnog luka i u to dodati svežu seckanu papriku, pa i nju nekoliko puta okrenuti varjačom. Dodati glavicu svežeg kupusa. Naliti čašom vode i dodati prstohvat kima. Dinstati uz dodavanje vode ako je potrebno. Kupus posoliti i na kraju dodati malo paradajza. U kiseo kupus dodati malo izmrvljenog lorbera.
Нема коментара :
Постави коментар