Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KUGLICE OD POMORANDŽI

500g suvih smokava
1 šolja šećera
1 šolja mlevenih oraha
sok od jedne pomorandže


Očišćene smokve samleti na mašini za meso.U tu smesu dodati šolju šećera( prah šećera),šolju mlevenih oraha i sok od jedne iscedjene pomorandže.Dobro umesiti smesu,oblikovati kuglice,valjati ih u krupan kristal šećer ili mlevene orahe i redjati na tacnu ili papirne šeširiće.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova