Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KRUŠKE U SIRUPU

Sastojci:

1 kg tvrdih krušaka,
100 grama šećera,
1 kesica vanilin šećera.

Priprema:

Kruške oljuštiti, preseći na pola i izvaditi semenke. Složiti ih u posudu tako da rasečenim delom budu priljubljene za dno. Posuti šećerom i naliti vodom do polovine. Poklopiti ili posudu prekriti folijom. Ostaviti na sasvim tihoj vatri 30 minuta. Kad se skine folija ili poklopac pospu se vanilin šećerom. Zatim se kruške izvade na poseban plato da se hlade, sirup se sačuva i njime se prelivaju ohlađene kruške pre služenja.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.