Potrebno je:
500 g kesten pirea,
250 g šećera u prahu
250 g maslaca,
100 g čokolade
Penasto umutiti maslac sa šećerom u prahu. Postepeno dodavati kesten pire i mutiti dok masa ne postane penasta.
Podeliti je u dva dela, pa u jedan deo staviti rastopljenu čokoladu.
Tamniji deo uviti u rolat obložiti ga svetlijim delom i premazati tamnijim kremom. Po želji ukrasiti rendanom čokoladom i ostaviti u frižider da se hladi oko 2 sata do služenja.
500 g kesten pirea,
250 g šećera u prahu
250 g maslaca,
100 g čokolade
Penasto umutiti maslac sa šećerom u prahu. Postepeno dodavati kesten pire i mutiti dok masa ne postane penasta.
Podeliti je u dva dela, pa u jedan deo staviti rastopljenu čokoladu.
Tamniji deo uviti u rolat obložiti ga svetlijim delom i premazati tamnijim kremom. Po želji ukrasiti rendanom čokoladom i ostaviti u frižider da se hladi oko 2 sata do služenja.
Нема коментара :
Постави коментар