Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KAPAMA

U 2 l vode staviti 1/2 kg jagnjećeg ili junećeg mesa isečenog na komade, posoliti i staviti da se kuva.
Dok se meso kuva oprati i iseckati spanać, malo posoliti i ugnječiti rukama.U drugi sud naseckati glavicu crnog luka i upržiti ga na masti dok ne omekne i dobije staklastu zlatno žutu boju.Zatim u to staviti kašiku brašna i kašičicu aleve paprike , malo promešati pa dodati pripremljen spanać i sve to upržiti.Pošto se uprži dodati supu s mesom, promešati pa sačekati da provri i ostaviti tako da se kuva još 10-tak minuta a onda služiti vruće obavezno uz kiselo mleko ili jogurt. Prijatno!

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.