Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

ELZAŠKI SPECIJALITET

Zamesiti testo od 250 gr brašna, malo soli, malo praška za pecivo, 100 gr butera ili margarina i oko 1 dcl vode. Ostaviti u frižideru oko 1 sat, a zatim rastanjti u pleh za picu, po dnu i obodu, prethodno podmazanom buterom. Testo izbockati viljuškom. Preko testa staviti 250 gr tanke na režnjeve propržene slanine (ili suvog vrata, šunke...) i 250 gr na listiće isečenog tvrdog sira (trapist, kačkavalj). Preliti sa 3 - 4 umućena jajeta i 1 pavlakom, sa malo soli po ukusu. Peći na 220 C oko 35 - 40 minuta.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch