Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

ČORBASTI PASULJ

Sastojci:

1/2 kg šarenog pasulja,
1 kg praziluka,
šolja soka od paradajza,
tri čena belog luka,
struk bosiljka,
1 kašika kupovnog začina,
so,
kafena šoljica ulja

Priprema:

Naliti pasulj u hladnu vodu i ostaviti nekoliko sati, dok ne nabubri. Posle toga naliti novu vodu
i pustiti da provri, da se nahvata bela pena. I tu vodu prosuti. Naliti trećom vodom i dodati
seckan praziluk sa sve perjem, beli luk i bosiljak. Poklopiti i ostaviti 2 sata da se lagano kuva.
Kad je kuvanje gotovo, naliti sok od paradajza i ostaviti još 10 minuta. Uz ovako pripremljen
pasulj najbolje ide salata od kiselog kupusa sa tucanom paprikom.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch