Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

ČORBAST PASULJ

250 g pasulja očistiti i oprati a zatim naliti hladnom vodom i ostaviti da nabubri.Sutradan prosuti
vodu pa naliti novu i staviti da provri.Nakon toga odliti tu vodu i naliti vrelu vodu te staviti pasulj
da se kuva.
Dok se kuva dodati jednu suvu papriku, jednu glavicu sitno naseckanog crnog luka, nekoliko
čenova belog luka, lovorov list i biber. Pasulj kuvati na tihoj vatri uz povremeno dolivanje po
malo vruće vode (onoliko koliko ispari).
Na pola kuvanja (nakon jednog sata) dodati 1/2 kg suvih svinjskih rebara.Kada je pasulj kuvan zapržiti ga zaprškom : u zagrejanu mast propržiti kašiku brašna da požuti, dodati kašičicu aleve paprike pa naliti u pasulj. Kuvati još desetak minuta, posoliti, dodati jednu svežu papriku presečenu na pola, i na kraju sitno seckan peršunov list. Prijatno!

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.