Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PEČENA TUNJEVINA

Potrebno je:

- 8 malih šnicli tunjevine
- 30 g badema
- nekoliko grančica peršuna, bosiljka, majčine dušice
- 1 glavica belog luka
- 1 tvrdo kuvano jaje
- 2 dl majoneza, 1/2 limuna
- 1 kašika kapra
- 2 usoljene sardine
- maslinovo ulje, so, biber


Oljuštite crni i beli luk, naseckajte i kratko prokuvajte u malo slane vode. Stavite u mikser, dodajte majonez, bademe i isprane kapare i oprane sardine. Izmešajte da dobijete gusti umak. Pobiberite, po potrebi dodajte malo soli i začinite limunovim sokom. Ribu ispržite na nauljenom roštilju, posolite i pobiberite. Prelijte umakom, pospite naseckanim kuvanim jajetom i začinima.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.