Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

OSLIĆ U VINU

Očistiti oslić, odseći mu glavu i peraja. Otvoriti ribu, pa je posoliti i pobiberiti iznutra, a spolja samo posoliti. Posuti ribu brašnom sa svih strana. Pleh podmazati sa maslinovim uljem, pa staviti ribu. Odozgo je premazati sa malo butera, a oko ribe nasuti iseckane 2 glavice luka vlasca. Dodati belo vino tako da riba ne ogrezne, već da bude do polovine ribine debljine. Ribu posuti prezlom i staviti u prethodno zagrejanu rernu na 220 stepeni da se kuva - peče oko 20 minuta. Povremeno ribu prelivati sokom u kome se peče.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.