Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PALAČINKE "VRELI POLJUBAC"

Potrebno je:

2 palačinke
100gr. višanja
2 kašike šećera
kašičica gustina

Višnje preliti vodom,dodati šećer,pa pustiti da proključa. U vrele višnje sipati gustin prethodno razmućen u malo hladne vode. Kuvati na laganoj vatri dok se ne dobije želatinasta masa. Palačinke filovati po želji(čokoladom,orasima ili džemom od višanja), sklopiti u obliku pisma i preliti vrelim višnjama. Ukrasiti kuglom sladoleda od vanile ili šlagom. Služiti tople.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.