Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

AMERIČKE PALAČINKE SA SIROM

Potrebno:

šolja brašna
500gr. "švapskog" sira
pola šolje šećera zamirisanog vanilom
pola kašike cimeta
2 jajeta
pola šolje mleka
kašika putera
trunka soli
pavlaka ili džem od kajsija

Priprema:
Od brašna, jaja, mleka, rastopljenog putera i trunke soli zamesiti glatko testo. Pržiti na zagrejanom tiganju, premazanim puterom ili uljem, samo sa jedne strane. Zatim na svaku ne prženu stranu staviti po dve kašike nadeva od sira, sećera, cimeta. Preklopiti testo i palačinke ponovo pržiti na ulju ili puteru dok ne porumene.
Redjati ih na zagrejani tanjir, služiti sa pavlakom ili džemom po ukusu.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch