Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

RAFAELO TORTA

Od 12 belanaca i 700 gr sećera umuti čvrst sneg, pa dodaj 200 gr čokolade u prahu i 3 kašike brašna.Ovu masu podeli u 5 delova,u pleh stavi list oblande, razmaži deo smese i peći na laganoj vatri(više sušiti.,tako ponoviti jos 4 puta).
Krem:
12 žumanaca umuti sa 250 gr šećera,dodaj 2 kesice pudinga od vanile i zakuvaj u 7 dl mleka. U ohladjeno dodaj 1 umućen puter i 3 kesice vanilin šećera.
Ukrasiti šlagom i posuti kokosom

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.