Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

BANANA TORTA

I KORA
6 jaja umutiti sa 6 kašika šećera, dodati
6 kašika brašna i 1/2 praška za pecivo.

II KORA
Ovu koru umutiti isto kao predhodnu ali kad se ispeče uviti u vlažnu krpu.

FIL:
1/2 mleka
2 pudinga od vanile
2-3 žumanceta
4 kašike šećera
1 margarin
Puding skuvati prema uputstvu na kesici,dodati žumanca i ostaviti da se malo ohladi pa zatim dodati 1 umuceni margarin. Prvu koru premazati filom, preko fila redjati banane isečene na kolutice, pa preko banana opet fil. Drugu koru premazite džemom uviti u rolat i iseći na kolutove. Kolutove redjati preko fila zatim ponovo fil pa jos jedan red banana i na kraju opet fil. Tortu ukrasiti šlagom i bananama.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.