Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PUNJENA PASTRMKA

3 pastrmke
400 grama šampinjona
75 grama kačkavalja
3 jajeta
30 grama maslaca
3 režnja slanine
400 grama arpadžika
400 grama pavlake
1 dl belog vina
so, biber, limun, zeleniš, krompir, vegetaPriprema:
Napuniti pastrmke i redjati u podmazan sud. Slaninu iseći na štapove i staviti preko pastrmki, naokolo naredjati luk i šampinjone. Pavlaku pomešati sa vinom, posoliti i pobiberiti i
preliti preko pastrmki. Prekriti folijom i peći na 250 stepeni, 20 minuta. Servirati toplo sa barenim krompirom kao prilog.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.