Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

MEŠANO POVRĆE SA PIRINČEM

Uzeti po 50 gr raznog povrća (šargarepe, tikvice, paprike, paradajz, krompir), iseći ga na kocke, dodati grančicu celera i pirjaniti na malo ulja, dolivajući po malo vode. Kada povrće omekša, dodati 50 gr očišćenog i opranog pirinča, bibera i soli po ukusu, promešati i sipati u podmazan pleh. Odozgo preliti sa malo ulja, naliti vodom i staviti u zagrejanu rernu da se zapeče i da pirinač nabubri.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.