Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KUVANI KISEO KUPUS

Dve glavice kupusa iseći na krupne komade.Oko 300 g suvog mesa i 300 g slanine
iseći na kocke, a oko 700 g suvih špic rebara resparčati.2-3 glavice crnog luka
iseckati sitno, upržiti na masti pa dodati malo aleve paprike.Pola tako upženog
luka sa masnoćom staviti na dno lonca, pa ređati: red kiselog kupusa, red suvog
mesa, slanine i rebara i malo uprženog luka sa masnoćom, pa opet kiseo kupus i
tako napuni lonac. Pripremljen kupus lagano naliti vodom da ogrezne i staviti da
se kuva. Kad provri smanjiti vatru i ostaviti kupus da se lagano krčka 3-4 sata.
Prijatno!

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Preuzmite aplikaciju za Nokia mob.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Citaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.


Pošaljite nam Vaše fotografije dobrog zalogaja!