Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

LONDOSKI LONAC

Glavicu kelja iseći na rezance, vezu šargarepe takodje iseći na rezance, obariti u slanoj vodi
svako posebno, ocediti. Na rezance iseći meso (zečje, piletinu). Propržiti ga na malo ulja, dodati
soli i bibera, a zatim naseckane šampinjone, ili neke druge pečurke. Kada tečnost od šampinjona
uvri, dodati obareno povrće i naliti suvim belim vinom (oko 1 l).
Ostaviti da krčka na tihoj vatri oko 15 - 20 minuta.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch