Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KISELA ČORBA

1 šargarepu, 2 tikvice i 200 gr bundeve iseći na kocke, 1 glavicu crnog luka iseći sitno, 1 vezu peršunovog i 1 vezu celerovog lista iseckati sitno, dodati 200 gr barenog pasulja, 2 kašike ulja, so, biber, 1 kocku za supu i naliti sa 2 l vode. Kuvati na srednjoj vatri. Kada se povrće skuva, procediti ga, ispasirati i ponovo vratiti u tečnost. Pustiti da prokuva pa u čorbu postepeno, stalno mešajuci, usuti 1 umućeno žumance i 1 kašiku sirćeta. Služiti toplo.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.