Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

ZELENA ČORBA SA ŠUNKOM

Izdinstati u ulju 1 glavicu sitno seckanog crnog luka, pa dodati na rezance isečenu vezu blitve, 1 glavicu zelene salate i 250 gr struganog mladog krompira. Kada se sve prodinsta, poprasiti sa 1 kašikom brašna, dodati 1 kocku od supe i naliti sa 1,5 l vode. Kuvati 15 - tak minuta. Na kraju osoliti, dodati 100 gr iseckane na kockice praške šunke, malo vinskog ili jabukovog sirćeta i još malo prokuvati. Pri serviranju umutiti 1 jaje, dodati čašu pavlake i izgnjecena 2 cena belog luka, sve promešati i služiti.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.