Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KAKO NA BRZINU UKISELITI KUPUS

Uzeti kupus i naribati koliko treba -posoliti-izgnječiti -preliti vrućom vodom i dodati malo sirćeta (probom ćete doći na pravu količinu ali recimo dve supene kašike na kilogram kupusa) Kad stavite kupus da se kiseli poklopte ga naopako prevrnutim tanjirom i opterete malo
Za dva-tri dana možete da se pravite podvarak - to jest ako uzmete listove kupusa pa im uradite sve gore pomenuto -pravite sarmu

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch