Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

SALATA "TIFANI"

4 šolje obarenog belog pilećeg mesa,
2 šolje barenog peršunovog korena,
4 šolje barenih šampinjona,
1 krastavac,
3 kašike ulja,
1 šoljica kisele pavlake,
1 kašika narendanog crnog luka,
1 veza peršunovog lista,
malo origana

Obarite meso i koren peršuna u slanoj vodi. Pečurke operite i iseckajte na listiće i stavite u slanu vodu da se obare. Gotovo je kada omekša. Iseckajte meso na kockice, a peršun na krugove. Takode iseckajte krastavac, šampinjone ocedite i luk narendajte na sitno rende. Sve pomešajte, dodajte ulje, seckan peršunov list, kiselu pavlaku i origano. Izmešajte salatu, ostavite u frižider na 15 minuta i poslužite.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.