Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PITA SA PEČURKAMA - II

Izdinstati na 3 - 4 glavice crnog luka oko 800 gr šampinjona. Na 1 - 2 glavice crnog luka izdinstati 300 gr mlevenog mesa. Umesto mesa može se uzeti 300 gr samlevene ili seckane šunke.
Izrendati krupno 300 gr kačkavalja, iseckati na kocke 2 - 3 tvrdo skuvana jajeta. Ovo sve sjediniti sa 1 čašom pavlake i dodati 1 kesice praška za pecivo.
Smesu podeliti na 3 - 4 dela i filovati, roljajući i prskajući tanke kore uljem (oko 900 - 1000 gr kora). Pre pečenja iseći u kocke i sve još preliti 1 pavlakom i 2 - 3 jajeta, posoliti pa peći na 200 - 220C.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.