Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PILEĆA SUPA OD ZELENI

Očišćeno i oprano pile staviti u lonac i naliti hladnom vodom. Očistiti jednu vezu zeleni za supu,dodati je u lonac i kuvati je zajedno sa mesom dok ne bude potpuno mekano. Posoliti. Izvaditi meso kad omekša, supu ocediti
od zeleni,vratiti je nazad u lonac i ostaviti je na kraju štednjaka (na tihoj vatri). Pile staviti na dasku za meso,skinuti kožu,očistiti od kostiju i meso iseckati na sitne kockice. Iseći zelen na što sitnije kolutiće,dodati supi i sve prokuvati još 10-15 minuta.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.