Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

GIZELA ŠNITE

Kore:
10 jaja
10 kašika šećera
10 kašika brašna

Nadev:
100ml vode
170g šećera
300g mlevenih oraha
200g putera
30g vanilin šećera

Umutiti belanca sa šećerom pa dodati žumanca i nastaviti sa mućenjem dok se ne dobije gusta masa. Lagano umešati brašno i ispeći 3 kore.
Za nadev prokuvati šećer i vodu(samo koliko da se šećer otopi).Dodati vanilin šećer i mlevene orahe i masu izjednačiti. U posebnom sudu umutiti puter pa ga izjednačiti sa orasima.Kore premazati kao i površinu i stranice. Posuti mlevenim orasima. Seći na šnite.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.