Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

FILE SA PEČURKAMA

Potrebno:

1kg svinjskog filea (kao snicle)
1kg pečurki,
3kisele pavlake,
malo peršuna
200ml belog vina.
Šnicle uvaljati u brašno i staviti u vrelo ulje da porumene i onda ih redjati u šerpu (može i dublja tepsija).
Pečurke iseckati i staviti da se dinstaju na tihoj vatri(1,5 ili 2),ne dodavati vodu tokom dinstanja.
U toku dintanja dodati vegete ili drugog začina,sitno iseckanu glavicu crnog luka i pri kraju dinstanja dodati 200ml belog vina i iseckanog peršuna i malo ulja.
Pečurke staviti preko mesa i staviti da se ispeče na temp.od 250 c.Posle 25 min. staviti umućenu kiselu pavlaku preko pečurki.
Tako peći jos 15-tak minuta dok pavlaka ne dobije na rubovima crvenkastu boju

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.