Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

ČORBAST PASULJ

250 g pasulja očistiti i oprati a zatim naliti hladnom vodom i ostaviti da nabubri.Sutradan prosuti
vodu pa naliti novu i staviti da provri.Nakon toga odliti tu vodu i naliti vrelu vodu te staviti pasulj
da se kuva.
Dok se kuva dodati jednu suvu papriku, jednu glavicu sitno naseckanog crnog luka, nekoliko
čenova belog luka, lovorov list i biber. Pasulj kuvati na tihoj vatri uz povremeno dolivanje po
malo vruće vode (onoliko koliko ispari).
Na pola kuvanja (nakon jednog sata) dodati 1/2 kg suvih svinjskih rebara.Kada je pasulj kuvan zapržiti ga zaprškom : u zagrejanu mast propržiti kašiku brašna da požuti, dodati kašičicu aleve paprike pa naliti u pasulj. Kuvati još desetak minuta, posoliti, dodati jednu svežu papriku presečenu na pola, i na kraju sitno seckan peršunov list. Prijatno!

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova