Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

ARGENTINSKI ĆEVAP

Potrebno:
  • 500gr.mlevenog mesa,
  • 2 izrendana-poluskuvana krompira,
  • sitno iseckan crni luk,
  • 1 kriška hleba(natopljena u mleku),
  • 1 jaje,
  • so,biber,malo peršuna.
Priprema
Sve dobro promešati da se sjedini masa i praviti ćevape.Svaki ćevap uvaljati u brašno,jaja i na kraju u prezle. Pržiti i preliti filom.
FIL:
200gr. pavlake,200gr.majoneza,1 kasičica senfa i malo peršuna.
Ćevape peliti filom,ukrasiti jajima,peršunom...služiti sa pireom i salatom

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.