Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

VITALNOST U ČAJU

  Čaj ako se pije nekoliko puta dnevno, pomaže našem telu da se štiti od štetnih dejstava iz okruženja i da bdi nad našom dobrobiti. Za to su zaslužni moćni borci protiv otrovnih sastojaka koji vrebaju iz čaja.
Čaj ima mnogo kvaliteta: oživljava, opušta, dobar je diuretik. Kao i povrće, i voće on sadrzi antioksidanse mnogo aktivnije od vitamina C i da je vitamin E, u njemu najbolji medju najboljima.
Uzimanje čaja svakog dana je prijatan način za pojačavanje prirodne odbrane i za bdenje nad našim zdravljem.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.