Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

TIKVENIK

Oko 1 kg očišćene i narendane tikve kuvati oko pola sata i ocediti od vode.Dodati 250 g šećera i pola kafene šoljice ulja pa sve dobro izmešati. U podmazan pleh staviti koru , malo poprskati uljem pa filovati.Ako koristite domaće kore filujte svaku koru a kod kupovnih svaku drugu.Poslednju koru poprskajte uljem. Može se filovati 4-5 kora i uvijati u rolnu pa 3-4 takve rolne poređati u pleh. Peći 25 min na 250 stepeni.Poprskajte je prah šećerom i služite hladnu.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova