Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

TIKVENIK

Oko 1 kg očišćene i narendane tikve kuvati oko pola sata i ocediti od vode.Dodati 250 g šećera i pola kafene šoljice ulja pa sve dobro izmešati. U podmazan pleh staviti koru , malo poprskati uljem pa filovati.Ako koristite domaće kore filujte svaku koru a kod kupovnih svaku drugu.Poslednju koru poprskajte uljem. Može se filovati 4-5 kora i uvijati u rolnu pa 3-4 takve rolne poređati u pleh. Peći 25 min na 250 stepeni.Poprskajte je prah šećerom i služite hladnu.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.