Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

TEKS MEKS FAHITA - FIL ZA TORTILJE

Pomešati

1 šolju piva,
1/2 šolje soja sosa,
1/4 šolje Vusteršajr sosa,
1/4 šolje limunovog soka,
2 kašike maslinovog ulja,
3 čena belog luka i
1 kašičicu ljutog sosa.


Staviti u plastičnu kesu, pa marinirati 2 luka isečena krupnije, na rebarca, 1 zelenu papriku, isečenu krupnije i 3 pileće beline(belog mesa) isečene na štraftice, oko 1 sat, u frižideru. Ocediti i peći na roštilju, na najjače, oko 5-6 minuta po strani. (može i junetina, iseckana na tanke štraftice, ali nju marinirati 4 sata, na roštilju peći 10 minuta po strani).
Fahite se služe u zagrejanim tortiljama, sa pavlakom, iseckanim mladim lukom, rendanim sirom, seckanim paradajzom i salsom.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.