Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

SIRUP OD MALINA

Na jedan litar vode dodati 250 g šećera i staviti na plotnu da proključa.U proključali šerbet staviti 1 kg opranih i očišćenih malina.Ostaviti tako uz stalno mešanje, da sirup vri još jedan sat a zatim procediti kroz gustu gazu ili cediljku i ispasirati maline. Dok je sirup još vruć napuniti zagrejane flaše i zatvoriti ih.Flaše uviti u stolnjak i ostaviti tako dok se ne ohlade (do sutradan).

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.