Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

SALATA OD SVEŽEG MLADOG SPANAĆA

Oprati dobro pod hladnom vodom,odstraniti one drškice (dakle da ostane samo onaj zeleni "mesnati" deo), okapati od vode i preliti sa ovom smesom:
Iseckati malo vise peršuna, dodati 5-6 kaš. Balsamico sirće, 2-3 kas. maslinovo ulje, malo šećera,so,biber i dva paradajza iseckana na sitne kocke(prethodno odstraniti ono seme), malo seckanih pečuraka(na pliške) Sad po volji možetr dodati Pinienkernen,beli tvrdi sir na kocke, kuvana jaja...itd.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.