Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

SALATA OD CVEKLE I JABUKE

Potrebno je:

- 2 cvekle, 2 jabuke
- 1 kašika suvog groždja
- 1 kašika šećera,
- 2-3 kašike kisele pavlake
- 1/2 limuna (za sok), so
- cimet po ukusu

Sveže jabuke, suvo groždje i pečenu, oljuštenu cveklu iseći, posuti cimetom i šećerom, malo posoliti, poprskati limunovim sokom, dodati pola količine (prema receptu) kisele pavlake, promešati, staviti u posudu za salatu i preliti preostalom kiselom pavlakom. Salatu ukrasiti komadićima cvekle i jabuke, jabuke se mogu zameniti suvim šljivama ili suvim kajsijama.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.