Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

RUSKA SALATA II

Odvojiti 6 žumanaca, dodati 1 kašičicu senfa, 1 kašičicu prah šećera. Ovo mutiti i postepeno dodavati oko 1 l ulja. Na pola mešanja doda se još senfa po ukusu i sok od 2 limuna. Obariti 4 - 5 šargarepa, 4 krompira. Iz konzerve uzeti malo graška i sitno iseći nekoliko kiselih krastavaca. Obariti belanca u slanoj vodi. Kada se ohlade, i njih iseći sitno. Iseći sitno i 250 gr šunkarice, 250 gr parizera, ostatke pečenja (pileće, teleće...). Sve izmešati i po ukusu jos dodati senfa, soli...

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.