Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

RIBLJI PAPRIKAŠ

Za 2 kg ribe (najmanje 2/3 šaran) potrebno je oko 250 gr. izrendanog crnog luka, 2 kašike slatke mlevene paprike, 2 dl kuvanog paradajza, mlevene ljute paprike po ukusu, kao i so.
Iseći ribu na komade, doliti vodu i luk i kada prokuva dodati mlevenu papriku, paradajz, so i ljutu papriku, i kuvati na dobroj vatri 30 do 45 minuta. Služiti sa kuvanim testom.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.