Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

RIBA NA ŠPANSKI NAČIN

U podmazan vatrostalni sud ili šerpu poredjati riblje filete, posuti solju i izgnječenim belim lukom,
biberom i limunovim sokom i ostaviti da stoji oko 15 minuta. Zatim prekriti ribu slojem crnog luka
isečenim na kolutove i seckanim peršunovim listom. Preliti uljem i limunovim sokom, poklopiti i staviti u rernu da se peče na tihoj vatri. Po potrebi u toku pečenja dolivati po malo tople vode dok riba ne omekša.
Služiti sa barenim krompirom.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.