Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

RIBA NA ŠPANSKI NAČIN

U podmazan vatrostalni sud ili šerpu poredjati riblje filete, posuti solju i izgnječenim belim lukom,
biberom i limunovim sokom i ostaviti da stoji oko 15 minuta. Zatim prekriti ribu slojem crnog luka
isečenim na kolutove i seckanim peršunovim listom. Preliti uljem i limunovim sokom, poklopiti i staviti u rernu da se peče na tihoj vatri. Po potrebi u toku pečenja dolivati po malo tople vode dok riba ne omekša.
Služiti sa barenim krompirom.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova