Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

POSNA KEKS TORTA

Potrebno je:
1 kg posnog sto tanjeg keksa
250gr margarina
250 gr secera
4 pudinga od karamela
1 cokolada i
150 gr oraha ili lesnika.
Puding skuvati u 1 litar vode u koju ste dodali 150 gr secera. Kuvani puding stalno mesati dok se ne ohladi,u suprotnom ce se zgrudvati.
Posebno umutiti 1 margarin sa ostatkom mlevenog secera , moze i 1 vanila i to sjediniti kasiku po kasiku sa pudingom. U to dodati 100 gr mlevenih oraha.
Keks umakati u vreo serbet i redjati u veci posluzavnik za torte . Svaki red premazati filom a zadnji preliti glazurom cokolade. Na jos topli prelivenu glazuru posuti krupno naseckane orahe i ostaviti da se stegne. Bilo bi pozeljno da PUDING BUDE OD KARAMELA jer onda je najbolja.
Pozdrav Radovanka
Prijatno:)

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.