Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PODGORIČKA ZELJANICA

Upržiti:

1kg opranog i iseckanog spanaća
1kg opranog i iseckanog mladog luka sa perima
šoljica od crne kafe ulja (može i maslinovog)

Kada povrće pusti vodu, dodati 1kg slanog starog sira (može pola kajmak pola sir),
pomeriti sa vatre i mešati dok se sir delimično ne istopi.
Ohladiti i dodati pet jaja istovremeno mešajući varjačom.
Umešati 2-3 šolje kukuruznog brašna i vezicu sitno iseckane sveže nane
(majčine dušice).
Peći u podmazanom plehu na 200C. Služiti sa kiselim mlekom.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.