Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PITA SA MESOM (BEZ KORA)

500g mlevenog mešanog mesa, 2 glavice crnog luka, 1 kašika vegete, veza peršuna, biber, 1 jogurt, prašak za pecivo, 4 jaja, 10 kašika brašna. Propržiti luk dodati meso, vegetu, peršun i biber. U ovu masu sipati jogurt, prašak za pecivo, žumanca i brašno. Posebno umutiti belanca i sve sjediniti. Peći u podmazanom plehu na 220 C. Kad se prohladi seći na kocke.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.