Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PITA OD VIŠANJA

Sastojci:

1 kg tankih kora,
1 kg višanja,
šećer, ulje,
šećer u prahu.
Priprema:

Višnje se očiste od koštica, pošećere i malo ostave da odstoje. Kore se izdele na tri dela, malo poprskaju uljem i preko njih se slože višnje. Kore se uviju i stave u podmazan pleh. Peku se u zagrejanoj rerni 30 minuta. Ako je rerna jaka, dobro je pitu prekriti folijom, koja se kasnije skida. Ovo se radi kod onih šporeta gde rerna jače greje odozgo, nego odozdo.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.