Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PATLIDŽAN SA SIROM

3 patlidžana srednje veličine očistiti, iseći na kolutove, posoliti i ostaviti da puste vodu. Zatim ih ocediti i pržiti na maslinovom ulju. Vaditi na tanjir. Za serviranje slagati red prženih patlidžana (posutih solju, biberom, po želji sokom od limuna i obilato seckanim peršunom), pa red izmrvljenog kravljeg sira (ukupno 250 gr), pa red paradajza isečenog na kolutove i tako naizmenično dok se ne utroši. Odozgo ukrasiti svežim bosiljkom i preliti sa malo maslinovog ulja.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.