Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PASULJ SA TUNJEVINOM

Potrebno je:

- 400 g pasulja, 350 g tunjevine iz konzerve
- glavica crnog luka, limun, peršun
- so, biber, vegeta

Pasulj obariti u dve vode, ocediti, naliti vodom, posoliti i skuvati. Kuvan pasulj ocediti, staviti u činiju i sipati izmrvljenu,
od ulja iscedjenu tunjevinu, na kolutove isečen crni luk, posoliti, pobiberiti, sipati sitno seckan peršunov list, preliti sokom
od limuna i dobro izmešati. Ostaviti da se ohladi.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova