Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

PAPRIKAŠ SA SUVIM ŠLJIVAMA

Sastojci:

1 kg crnog luka,
1/4 litra ulja,
1/4 kg suvih šljiva,
1/2 litra belog vina,
kafena šoljica nane,
aleva paprika

Priprema:

Luk očistiti, oprati i na sitno izrendisati. Dodati, sasvim malo aleve paprike i pustiti da se sve dinsta u ulju. Složiti šljive, sipati vino, zatvoriti folijom i ostaviti na umerenoj vatri jedan sat da se krčka. Skinuti foliju, šljive posuti izmrvljenom nanom i isključiti ringlu. Može da se služi toplo i ohlađeno
.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.