Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

NEPEČENE KRIŠKE OD KESTENA

Sastojci:

1 kg kestena,
100 g šećera,
nekoliko kapi ruma

Glazura:

1/8 kg čokolade,
4 kašičice vruće vode,
4 kašike šećera,
kašičica biljnog margarina

Priprema:

Oljušten kesten skuvati u vodi, propasirati ga. Od 100 g šećera i malo vode napraviti sirup i staviti ga u kesten, dodati nekoliko kapi ruma pa sve to razvući, ostaviti jedan dan i zatim preliti glazurom. Glazuru napraviti tako što se čokolada za kuvanje rastopi u 4 kašičice vruće vode, pa se dodaju 4 kašike šećera i kašičice biljnog margarina. Sve mešati na umerenoj vatri dok masa ne postane glatka.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.