Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

MUŠKA SLANA TORTA

Odmrznuti 30 pečenih crvenih paprika. Ispeći ih na ulju, pa ocediti od ulja i malo posoliti. Na okrugloj tacni složiti 10 paprika u jednom redu, u formi torte. Od pripremljenog fila (izgnječeno 400 gr belog sira i izmešano sa 1 čašom kisele pavlake) premazati 1/2 preko paprika. Preko toga složiti kockice seckane šunke i kolutove kiselog krastavca. Zatim ponoviti sa drugim slojem od 10 paprika, drugim delom fila, šunke i krastavaca. Završiti sa preostalih 10 paprika. Malu količinu preostalog fila iskoristiti da se torta premaze odozgo i sa strane, pa je staviti u frižider da se dobro ohladi. Seći na kriske, kao svaku tortu, i služiti.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.