Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

MUSAKA OD KARFIOLA


1 glavicu karfiola razdvojiti na cvetove i obariti u slanoj vodi, u koju je stavljeno i malo limuntusa (da karfiol ostane beo). 1 glavicu crnog luka iseći sitno i izdinstati. Dodati 1 šoljicu pirinča, obareni karfiol, so, biber, seckan peršunov list, promešati i sve prebaciti u vatrostalnu posudu. Preko smese poređati kolutove paradajza, pa preliti umućenim jajetom i mlekom, sa malo brašna. Zapeći u rerni.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.